Klaus Johhanis – trafic de copii video

07/04/2010 la 11:22 | Publicat în AntiSistem | 1 comentariu
Etichete: , , , ,

Unde dai si unde crapa: citind articolul „capitala bunelor maniere” de pe tribuna.ro   aflu dintr-un comentariu ca primarul Johannis a facut trafic de copii. Nu este o gluma, mai mult decat atat exista si reportajul luat pe vremea aceea de Antena 1 Sibiu.

Urmariti cu atentie expresia faciala a domnului inspector scolar (pe atunci nu era primar) Klaus. Numai a adevar nu arata. Cred ca daca i-ar pune amprenta feței la un soft de detectare a minciunilor ar ieși pozitiv rezultatul, adică traficant in toata regula! Se vede de la o posta ca „stimabilul” are urme de emoții.

În plus, bunica acelor copii „adoptati” nu a mai primit nici măcar o scrisoare din Cananda, darămite să vadă familia respectivă. Asta pe lângă agresarea fizică și verbală din partea lui Klaus.

Curat trafic de copii !

ps: capitala bunelor maniere are ca „promotori” pe langa un mason, si un traficant de carne vie!

ps2: un comment legat de campania de mai sus, preluat de pe blogul PodulMinciunilor :

„Din pacate, nici cuvinte nu mai am pentru aceasta “impostura” de presa care spune ca face o campanie civilizata. Haide-ti sa va spun cum sta treaba: eu am impreuna cu parintii mei un service auto si mi-a venit intr-o zi la curte un reprezentant Antena 1 Sibiu. Mi-a spus sa-mi fac reclama acum la orele 6 si 23 ca ala este intervalul cel mai urmarit si ca vor face o campanie pentru toti cei di Sibiu care “sunt nesimtiti” si ca toata asta ma costa doar 500 lei. Le-am spus atunci ca nu-mi permit saau banii astia pe reclama si m-au inebunit cu telefoane si mi-au promis marea cu sarea… si in final le-am rapuns ca nu pot sa-mi permit pe unton mai ridict ca m-au stresat si am primit raspuns ca poate vreodata o saam necazuri in service si presa va sarii sa scrie. Acum dupa ce am citit toate astea cu manierel, chiar mi-e jena ca traiesc in Sibiu si-mi pare rau ca unii ca “Tribuna” (Staicu si clica lui de impotori in scris) si Antena 1 Sibiu isi permit sa vorbeasca de bun simt… unul ca Marcu care il vad des numai sa vad “asa zisele glume” „

Anunțuri

1 comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Thankfulness to my father who shared with me
    on the topic of this webpage, this website is actually awesome.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: