Sport, somn si jocuri

02/06/2009 la 07:56 | Publicat în zi de zi | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

N-am mai facut sport aproape de doua saptamani si se cam simte. M-am trezit la 8, dar parca m-a simt mai greoi, cand faceam miscare trebuia sa ma trezesc inainte de 7 ca sa am senzatia asta. Oricum daca ma uit in dreapta mea numai colegi sportivi in ale somnului vad: un gamer inrait (pgl-ist) care noapte vorbeste „singur”, raportat la camera, adica vb la microfon cu alti maniaci in ale jocului (World of Warcraft) din Anglia parca. La englezi e si mai rau, mi-a povestit intr-o zi, e un barbat la vreo 37 ani si cu sotia acestuia, amandoi in acelasi team de wow. Ma intreb cand le creste odrasla mai mare, nu tre sa treaca doar cativa ani ca se invata repede pe pc, ce o sa faca?

„-Puiut mami, dute joaca-te cu copii afara, ca eu si tata avem putin de lucru pe calculator!” (bineinteles lucru important fiind jocul de wow)  Sau poate il baga si pe el in team cine stie?! O sa fie „one big happy family” de butonaci:)) Cunosc studenti care au pierdut examene bune din cauza asta.

Alt coleg, pe asta chiar il invidiez: are un somn de milioane, n-am mai vazut un om care sa adoarma asa repede. La inceput ma gandeam ca a fost la fotbal, ca dupa sport adorm si eu ca un prunc, dar asa doarme el de obicei: cum pune capul pe perna in 5 min nu mai ai cu cine vorbi.Cam atat pe azi ca am intalnire intr-o jumatate de ora.

 

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: